2015 m. liepos 9 d., ketvirtadienis

Kiek Lietuvoje kainuoja skirtingų Bobcat ekskavatorių nuoma?

Bobcat ekskavatoriai yra labai naudingi įvairių darbų atlikimui, kas lemia vis labiau augantį jų nuomos populiarumą Lietuvoje. Pastarąjį įtakoja ir šių įrenginių nuomos kainos, kurios Lietuvoje, lyginant su kitomis Europos valstybėmis, yra pakankamai nedidelės. Būtent apie skirtingų Bobcat ekskavatorių nuomos kainas Lietuvoje šiandien ir kalbėsime. 

Bobcat krautuvai
Bobcat krautuvai – didžiausią populiarumą Lietuvoje turintys Bobcat įrenginiai, ką lemia šių krautuvų universalumas ir mobilumas, kas leidžia juos pritaikyti dideliam kiekiui įvairiausių darbų. Prie didelio populiarumo veikiausiai prisideda ir Bobcat krautuvų nuomos kainos, kurios vidutiniškai siekia nuo 20 iki 25 eurų už valandą. Taip, daugeliui tai gali skambėti kaip išties labai didelė pinigų suma, bet tenka pripažinti, jog daugelyje valstybių kainos yra netgi ir dar didesnės, o šiuo konkrečiu atveju – viršija ir 30 eurų už valandą, tad belieka džiaugtis tuo, ką šiuo aspektu matome Lietuvoje. 

Bobcat grąžtai 
Nusprendus išsinuomoti Bobcat grąžtą teks sumokėti kiek daugiau, nei nuomojantis Bobcat krautuvą – hidraulinių Bobcat grąžtų nuomos kaina už valandą dažniausiai siekia nuo 30 iki 35 eurų. Vis dėlto, nepriklausomai nuo darbo, dažniausiai Bobcat grąžto ilgesniam nei keleto valandų laikotarpiui neprireiks, tad šio įrenginio nuomai reta žmonių dalis išleis daugiau nei šimtą eurų. 

Hidraulinis kūjis 
Hidraulinis Bobcat kūjis yra pakankamai retai naudojamas Bobcat įrenginys. Vis dėlto, yra darbų, kuriems šis Bobcat ekskavatorius yra nepamainomas, tad apsieiti be jų nuomos niekaip nepavyks. O šioje vietoje daugelis tyliai nuleis galvą į žemę, kadangi hidraulinių Bobcat kūjų kainos yra didžiausios iš visų šiame straipsnyje minėtų Bobcat ekskavatorių tipų – dažniausiai už hidraulinio kūjo nuomą teks mokėti apie 50 eurų už valandą, o tai yra išties didelė pinigų suma. Bet vėlgi, gelbsti faktas, jog ilgiau nei keletai valandų hidraulinio Bobcat kūjo neprireiks praktiškai niekados, tad bendra pinigų suma retai viršys keletą šimtų eurų.

1 komentaras: