2015 m. liepos 2 d., ketvirtadienis

Vejos įrengimas naudojant Bobcat

Vejos įrengimo darbams nebūtina samdyti kitus žmones – tai galite atlikti ir patys, naudodami Bobcat įrenginį. Bobcat vis dažniau yra naudojami vejos įrengimo darbams, ką lemia jų universalumas bei naudos teikimas daugelyje vejos įrengimo darbų dalių. 

Žemės lyginimas 
Jei kalbame apie vejos įrengimą vietoje, kurioje žemė nėra tinkamai paruošta – Bobcat leidžia nesunkiai išspręsti šią problemą. Bobcat įrenginiai gali būti su specializuotu volu, kuris leidžia nesunkiai ir efektyviai lyginti net ir nelygiausią žemę. Taip, tai nėra volas, kuris galėtų lygintis su tais, kurie yra naudojami su gigantiškais darbiniais įrenginiais, tad jei kalbėsime apie labai didelių nelygios žemės plotų lyginimą, Bobcat nebus idealus pasirinkimas. Vis dėlto, esant akimis aprėpiamo dydžio plotui, kurį reikia lyginti – Bobcat bus puikus pasirinkimas, leisiantis ganėtinai lengvai išlyginti žemę, taip ją paruošiant vejos įrengimo darbams. 

Velėnos klojimas 
Taip, jei pasirinksite natūralią veją ją sėjant, Bobcat įrenginys jums padės menkai, kadangi šis įrenginys nėra pritaikytas sėjimo darbų atlikimui. Vis dėlto, situacija keičiasi į gerąją pusę tuomet, jei pasirinksite veją įrengti klojant velėną. Velėnos klojimo darbus Bobcat įrenginys ypač paspartins bei palengvins – galėsite kompaktiškai iškloti velėną visame lauke, kas leis per ganėtinai trumpą laiką neišvaizdų lauką padengti žalia velėna. Laistymas Pasirinkus sodinti natūralią veją jai bus reikalinga labai kruopšti priežiūra. Viena iš svarbiausių jos dalių – laistymas, be kurio auganti veja tiesiog sunyks. Jei kalbame apie nedidelį vejos plotą, jos laistymas rankiniais purkštuvais yra dažniausias pasirinkimas. Bet ką daryti, jei laukas yra išties didelis? Tuomet į pagalbą tikrai verta pasitelkti Bobcat mini-krautuvus, kuriuos valdant patyrusiam vairuotojui galima visą lauką aprūpinti vandeniu per žymiai trumpesnį laiką, nei jei tai būtų atliekamą rankiniu būdu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą