2015 m. birželio 25 d., ketvirtadienis

Apie bobcat modelius

Bobcat – tai Lietuvoje sparčiai populiarėjantys įrenginiai, kuriuos galima pritaikyti daugybei įvairiausių darbų, juos atliekant greitai ir kokybiškai. Būtent apie šių įrenginių modelius šiandienos straipsnyje ir kalbėsime. 

Mini-krautuvai 
Mini-krautuvai – tai universalūs ganėtinai nedideli Bobcat krautuvai. Jie nėra tinkami masiškų darbų atlikimui, bet jei kalbėsime apie situacijas, kai reikia mobilaus krautuvo – Bobcat mini-krautuvai yra jokių panašaus lygio atitikmenų neturintis pasirinkimas. 

Teleskopiniai krautuvai 
Teleskopiniai krautuvai – tai kiek didesnio dydžio krautuvai, kurie yra puikus pasirinkimas kiek didesnių pajėgumų reikalaujančių darbų atlikimui. Taip, teleskopiniai krautuvai nėra tokie mobilūs kokie yra mini-krautuvai, bet faktas, jog jei atliekamo darbo prioritetas yra ne mobilumas, o jėga – teleskopiniai Bobcat krautuvai yra išties labai geras pasirinkimas. 

Krautuvai su šoniniu pasukimu 
Krautuvai su šoniniu pasukimu yra išties labai puikus pasirinkimas, jei įrenginio mobilumas jums yra labai svarbus, kuo ir išsiskiria tokio tipo Bobcat krautuvai. Taip, tai lemia tai, jog tokie krautuvai pasižymi kiek mažesne keliamąja galia nei minėti Bobcat krautuvų atitikmenys, bet tai tikrai nesukels problemų, nebent bus siekiama atlikti kažką teleskopinio krautuvo lygmens. 

Vikšriniai krautuvai 
Vikšriniai Bobcat krautuvai – puikus pasirinkimas jei planuojama jį naudoti darbams esant ganėtinai nestabiliam paviršiui, kuriame įprastam krautuvui dirbti būtų išties labai sunku. Vikšriniai krautuvai, tuo tarpu, yra daug mažiau priklausomi nuo paviršiaus, ant kurio yra dirbama, kas ir lemia jų populiarumą, ypač drėgnuoju metų laikotarpiu. 

Ratiniai krautuvai 
Ratiniai krautuvui, kalbant apie prisitaikymą prie paviršiaus, nėra toks geras pasirinkimas kaip minėti vikšriniai krautuvai. Vis dėlto, ratinių krautuvų tipas turi ir savų privalumų, iš kurių esminis yra didesnis krautuvo stabilumas ant kokybiško paviršiaus bei dažniausiai didesnė keliamoji galia, kuri padaro tokio tipo krautuvą universalesnį bei lengviau prisitaikantį prie skirtingų darbų.

1 komentaras:

  1. Šiais laikais rimtai dirbant, sunku apsieiti be pagalbinės technikos. Šiuolaikiniai krautuvai yra modernūs bei funkcionalūs bei padeda greičiau ir tiksliau atlikti ūkio darbus. Krautuvų yra visokių skirtingų, tad tik reikia pasirinkti tinkamą specifikaciją. Mes krautuvus renkamės iš Intrac - geros kokybės patikima krovimo technika, platus pasirinkimas.

    AtsakytiPanaikinti